تولیدات ایمن ساز خزایی, دستگاه پر کن کپسول

دستگاه شارژ کپسول آتش نشانی

دستگاه شارژ  کپسول آتش نشانی

دستگاه شارژ کپسول آتش نشانی یکی از محصولات شرکت ایمن ساز خزایی می باشد . در این مقاله به معرفی این محصولات و چرایی به کارگیری آن می پردازیم.

امروزه علیرغم گسترش بکارگیری سیستم های اعلان و اطفا اتوماتیک ، هنوز استفاده از کپسول آتش نشانی جایگاه خود را حفظ کرده و در بسیاری از موارد بسیار سریعتر از یک سیستم اطفا اتوماتیک می تواند به جلوگیری از گشترش حریق کمک نماید.

عوامل بسیاری مانند فضای کاربری ،محل استقرار ، قابلیت حمل و سادگی کاربرد کپسول آتش نشانی ، کارایی این محصول را نشان می دهد اما می بایست این نکته را مد نظر قرارداد که مانند هر محصول دیگری آماده به کار بودن یک کپسول آتش نشانی در لحظه حساس شروع حریق مهمترین مساله است.

به همین دلیل یکی از مشاغل حساس در حوزه ایمنی ،شارژ کپسول آتش نشانی می باشد . یک شارژیست در حین شارژ کپسول آتش نشانی وظیفه دارد که علاوه بر اظمینان از بکارگیری ماده ضد حریق مناسب با کپسول اعم از پودر یا گاز و یا محلول های آب و فوم ، از صحت عملکرد شیر کپسول اتش نشانی ،مانومتر و نیز سالم بودن و عدم نشتی بدنه کپسول اظمینان حاصل نماید.

دستگاه شارژ کپسول آتش نشانی

مانومتر

مراحل شارژ کپسول آتش نشانی

مراحل شارژ بسته به نوع کپسول کمی با هم متفاوت است . ولی اولین قدم تخلیه کپسول آتش نشانی است .

در کپسول های CO2 کار کمی راحت تر است زیرا تخلیه گاز CO2 بعنوان یک ماده بی خطر عوارض زیست محیطی نداشته و شارژیست صرفا می بایست جونب احتیاطی در خصوص پاره شدن و یخ زدگی شیلنگ و شیر تخلیه را مد نظر داشته باشد .استفاده از عینک و گوشی و دستکش مخصوص جلوگیری از سرمازدگی از الزامات بوده و باعث افزایش ایمنی می شود .

اما در خصوص کپسول های پودر و گاز و یا آب و فوم موضوع کمی پیچیده تر خواهد بود.

مراحل شارژ کپسول آتش نشانی پودر و گاز

هنگام تخلیه این نوع کپسول شما با دو نوع ماده خروجی مواجه می گردید : گاز نیتروژن یا ازت ،پودر خاموش کننده 

هر دوی این مواد به خودی خود بی خطر و بی ضرر هستند ، اما تخلیه مقادیر زیادی از پودر توام با فشار گاز داخل کپسول آتش نشانی منجر به ایجاد فضایی غیر قابل تنفس و تحمل در محیط کارگاهی خواهد شد .

در روش های غیر اصولی و سنتی تخلیه کپسول بصورت دستی و قراردادن نازل در محفظه ای نظیر بشکه انجام می شود که حتی در صورت انجام این کار بصورت صحیح باز هم در دراز مدت علاوه بر آنکه کاربر مقادیر زیادی از پودر را تنفس خواهد نمود باعث آلودگی محیط کار در اثر نشت و ریزش پودر به محیط خواهد شد.

پس از تخلیه ، کاربر اقدام به باز نمودن شیر کپسول و انجام بازرسی شیر و متعلقات شده و پس از اطمینان از صحت عملکرد شیر و متعلقات اقدام به پر کردن پور در داخل کپسول متناسب با ظرفیت اسمی آن نموده و پس از بستن شیر کپسول و آب بندی آن اقدام به تزریق گاز نیتروژن به کپسول می نماید.

پس از انجام عملیات شارژ نوبت به تست هیدرواستاتیک و اطمینان از عدم نشتی گاز از کپسول می رسد . این اقدام می تواند در صورت وجود برگه آزمایش هیدرواستاتیک کپسول ،با انجام بازرسی چشمی و غوطه ور کردن کپسول در آب انجام شود .

دستگاه پرکن پودر کپسول آتش نشانی

از این دستگاه جهت پر و خالی کردن پودر کپسول آتش نشانی استفاده می شود . مزایای استفاده از این دستگاه به شرح زیر می باشد:

مزایای زیست محیطی:

  • گرد و غبار کمتری ناشی از پر وخالی کردن پودر در محیط تولید می شود.
  • جمع آوری پودر تخلیه شده از کپسول بهتر صورت می گیرد.
  • آسیب تنفسی کمتری به کاربر وارد می شود.

افزایش بهروری و سرعت عملکرد:

در طی فرآیند شارژ کپسول ، پودر کمترین تماس را با هوا داشته و بسیار کمتر در معرض رطوبت هوا قرار می گیرد. وجود دستگاه پر کن باعث آراستگی بیشتر کارگاه شارژ شده و باعث افزایش بهره وری می شود. از ترکیب پودرهای مختلف در اثر خطای انسانی جلوگیری می کند. در صورت بکارگیری دستگاه به همراه ترازو (در صورت سفارش مشتری) میزان تزریق پودر بصورت دقیق تری خواهد بود.

مشخصات اصلی دستگاه به شرح زیر می باشد:

  • در دو مدل تک فاز و سه فاز به همراه تابلو برق مجزا
  • داراي مانومتر نشانگر فشار منفي
  • داراي اتصال کنترل شده تزريق هوا به داخل مخزن جهت جلوگيري از تراکم پودر
  • جنس پايه ها و بدنه:  قوطي استاندارد سنگين و ورق فولادي1 ميلي متر
  • جنس و ضخامت ورق مخزن:  فولادي 1/5-2/5  ميلي متر
  • حجم مخزن 40 تا 80 لیتر (بیش از 80 لیتر سفارشی محسوب می گردد.)

میز پنوماتیک شارژ کپسول آتش نشانی

پس از تخلیه پودر کپسول آتش نشانی ،کاربر با استفاده از میز دارای گیره پنوماتیک اقدام به باز کردن شیر کپسول می نماید.  کاربر پس از انجام اقدامات لازم و با استفاده از دستگاه پر کن اقدام به پر کردن کپسول نموده و در نهایت شیر را بسته و اقدام به تزریق گاز ازت می نماید . استفاده از جک پنوماتیک بدلیل اعمال فشار استاندارد و نامتمرکز (بر اساس طراحی گیره دستگاه و استفاده از لاستیک های ضربه گیر) از وارد آمدن فشار بیش از حد تحمل به بدنه و درزهای جوشکاری شده کپسول جلوگیری می نماید . همچنین بدلیل استفاده از لاستیک های ضربه گیر به رنگ بدنه کپسول نیز آسیبی وارد نمی شود . ضمنا به دلیل طراحی ارگونومیک میز ،به بدن کاربر هم آسیبی نخواهد رسید. همچنین در صورت بروز مشکلاتی مانند انفجار کپسول یا شیلنگ های رابط در حین تزریق گاز از کاربر محافظت لازم بعمل خواهد آمد . مشخصات اصلی دستگاه به شرح زیر می باشد :

  • استفاده از قوطی سنگین استاندارد در ساخت شاسی دستگاه جهت استحکام و طول عمر بالاتر
  • استفاده از جک پنوماتيک 63*200  ميلي متر
  • ضخامت صفحه روی میز:  1.5 میلی متر
  • واحد مراقبت یا رطوبت گیر
  • دارای تابلو و طبقات نگهداری ابزار حرفه ای  بصورت لولایی و متحرک
  • به همراه شیلنگ فشار قوی 1.5 متری رابط مخزن ازت و شیلنگ نیم متری فشار قوی به کپسول
  • ابعاد : 60*80*120 سانتی متر (امکان تولید در ابعاد بزرگتر و کوچکتر)
  • رنگ کوره ای الکترواستاتیک
دستگاه شارژ کپسول آتش نشانی

میز پنوماتیک شارژ کپسول آتش نشانی

شرکت ایمن ساز خزایی این افتخار را دارد که با تولید این محصولات با کیفیتی بالا و قیمتی مناسب در خدمت همه هموطنان و ارگان ها و سازمان ها بوده و به حفظ ایمنی شما و هموطنان کمک نماید.

ما با افتخار اعلام میداریم که این محصول را حتی در کشورهای همسایه هم عرضه کرده و رضایت مشتریان خود را کسب نموده ایم. جهت خرید این دستگاه ها با ما با شماره های 09991255558-02632305169 در تماس باشید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *